Хаџи Јован Митровић: Вријеме је да се мијења власт

Штампа

Хаџи Јован Митровић, носилац листе за Народну скупштину Републике Српске испред коалиције НДП ДРАГАН ЧАВИЋ-НС-СНС-СЛОБОДА у Изборној јединици 7, рекао је да људи желе промјене, јер су незадовољни односом људи из власти према њима, крађама на свим нивоима, општом пљачком и отимачином државне имовине.

„Ми ћемо својом политиком показати да ће тим проблемима морати одговорно да се приступи, и да се оштро обрачунамо са криминалцима“, навео је Митровић.

"Нису обични избори 7.октобра, већ избори који нашом оловком одлучују како ће изгледати живот свих грађана, и ту нема шале. Имамо само два избора, пропаст или просперитет. Они су до 2018. показали шта могу - колико могу да покраду Републику Српску и понизе је пред свијетом, и упорно раде да нам се сва свјетска и европска врата затворе. Ми у оквиру Савеза за побједу, имаћемо нулту толеранцију према криминалу и корупцији", рекао је Хаџи Јован Митровић.

Он је критиковао Милорада Додика зато што злоупотребљава функцију предсједника Републике Српске и отворено пријети грађанима на јавним трибинама Савеза независних социјалдемократа, које се одржавају ових дана.

Он је навео и да је такво понашање Додика "срамота за Републику Српску јер тако се не понаша ни одговоран предсједник, ни одговоран политичар, ни одговоран човјек".

"Ми окупљени око коалиције НДП ДРАГАН ЧАВИЋ-НС-СНС-СЛОБОДА у оквиру Савеза за побједу, нудимо Републици Српској кандидате који могу много да учине за нашу државу, и подржавамо Младена Иванића као кандидата за члана Предсједништва БиХ из реда српског народа, и Вукоту Говедарицу као кандидата за предсједника Републике Српске ", рекао је Митровић.

 

Служба за информисање
Српске напредне странке