НАСЛОВНА > НОВОСТИ > ВИЈЕСТИ > Хаџи Јован Митровић кандидат за градоначелника Зворника

 

НОВОСТИ

 

ВИЈЕСТИ

27. мај 2016. године

 

Хаџи Јован Митровић кандидат за градоначелника Зворника

Хаџи Јован Митровић кандидат је Српске напредне странке /СНС/ за градоначелника Зворника на предстојећим локалним изборима.

 

Митровић је рекао да се кандидовао због тога што је Зворнику потребна нова визија привредног развоја, која би требало да запошљава младе школоване људе.

 

"Запошљавањем младих школованих људи прекинуо би се тренд одласка кадра из ове средине у иностранство, док би истовремено млади људи били учесници у развоју привредног потенцијала Зворника", рекао је Митровић на конференцији за новинаре у Зворнику.

 

Истичући да ће народ одлучити за кога ће гласати на локалним изборима, Митровић је рекао да он, као кандидат, нуди сигурну будућност, повратак младих образованих кадрова и људи који могу да препороде Зворник и зворничку привреду.

 

Митровић је навео да ће СНС имати своје кандидате за начелнике општина и у Братунцу и у Шековићима.

 

Предсједник СНС-а је нагласио да га је Савез за промјене разочарао у вршењу власти у заједничким институцијама БиХ.

 

"Савез за промјене је свој изборни програм базирао на борби против корупције и криминала и на томе је добио повјерење великог броја грађана, али ништа нису урадили", рекао је Митровић.

 

Он је додао да све "то указује да и у Савезу за промјене постоје људи који немају интерес да раде на откривању корупције, јер им је дража борба за фотеље, па због тога народ нема будућности с њима".

 

 

Извор: СРНА